Наприклад, 20.04.2024
Наприклад, 20.04.2024
Наприклад, 20.04.2024
Наприклад, 20.04.2024
Наприклад, 20.04.2024

Оголошується прийом матеріалів на здобуття Премії Полтавської обласної ради імені О.Д. Бутовського 2021 року

Премія Полтавської обласної ради імені О.Д. Бутовського заснована з метою відзначення громадян, досягнення яких сприяють розвитку фізичної культури, спорту та олімпійського руху.

Премією присуджується щороку до Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету – 23 червня – організаторам фізкультурно-спортивного та олімпійського руху, науковцям, краєзнавцям, журналістам за вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного та олімпійського руху Полтавщини, популяризацію ідей і принципів олімпізму.

Номінації Премії:

• «Організація фізкультурно-спортивного та олімпійського руху»;

• «Популяризація фізкультурно-спортивного та олімпійського руху».

Розмір Премії становить 5000 (п’ять тисяч) гривень у кожній номінації.

Особи, яким Премія вже була присуджена, повторно на її здобуття не висуваються.

Пропозиції про присудження Премії вносять органи державної виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, громадські організації, заклади фізичної культури і спорту до 20 квітня.

У листі-клопотанні до журі Премії вказується прізвище, ім'я та по батькові кандидата на нагородження, його місце роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається конкретний внесок претендента відповідно до визначеної номінації.

До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи та печаткою, додаються ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду претендента, його контактний телефон, листи на підтримку кандидата, книги, публікації, відеоматеріали тощо.

Документи на здобуття Премії подаються за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Зигіна, 1, к. 142, 143, Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України.