Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024

Журі визначило лауреатів Премії Полтавської обласної ради імені Володимира Вернадського 2021 року

15 лютого відбулося засідання журі Премії Полтавської обласної ради імені Володимира Вернадського, заснованої з метою розвитку вітчизняної науки та підтримки талановитих науковців.

Вів засідання перший заступник голови обласної ради, голова журі Премії Олександр Лемешко.

Журі ознайомилося з матеріалами, поданими на здобуття Премії, розглянуло наукову діяльність претендентів та визначило переможців.

За рішенням журі, лауреатами Премії Полтавської обласної ради імені Володимира Вернадського в 2021 році стали:

– у номінації «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах першого, другого рівня акредитації» – Тетяна Яценко, завідувач кафедри педагогіки та психології дошкільної освіти та гуманітарних дисциплін Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка – за ефективне використання сучасних науково-педагогічних технологій у процесі підвищення професійної компетентності студентів;

– у номінації «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах третього, четвертого рівня акредитації» – Юрій Винников, доктор технічних наук, професор кафедри нафтогазової інженерії та технологій – за проведення фундаментальних і прикладних досліджень у сфері нафтогазової інженерії;

– у номінації «Наукова діяльність на підприємствах, в установах та організаціях» – Володимир Красовський, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Хорольського ботанічного саду – за вагомий внесок у розвиток природно-заповідного фонду України.

Урочисте нагородження лауреатів Премії відбудеться 12 березня, в день народження Володимира Вернадського, в Полтавській обласній раді.