Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024

6 вантажних автомобілів КрАЗ передали військовим 116-ї бригади тероборони

15 грудня у Полтаві голова обласної ради Олександр Біленький, начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, перший заступник обласної ради Олександр Лемешко, заступники голови обласної ради Лілія Руроєва, Олексій Чепурко, Олег Бєлоножко, депутати обласної ради Олег Діденко, Людмила Мірошніченко та Олег Сазонов передали військовим 116-ї бригади територіальної оборони 6 вантажівок КрАЗ.

Як розповіла начальник управління майном обласної ради Леся Коморна, 4 автівки – вагою 13 тонн та вантажністю 12 тонн. Двигун і коробка передач – іноземного виробництва. 1 автівка з пересувною кухнею, оснащена 3 плитами, шафою, столами тощо. Ще 1 бортовий автомобіль, призначений для перевезення військових.

За словами голови обласної ради Олександра Біленького, передача вантажівок – не остання допомога від обласної ради для військових, запланована у поточному році.

“Авто допомагатимуть нашим захисникам громити рашистів. Це не остання наша передача у цьому році від обласної ради. Вже завтра ми передамо зимове взуття і до кінця року буде ще кілька приємних сюрпризів”, – зазначив Олександр Біленький.  

Дмитро Лунін наголосив, що закупівля автівок саме місцевого виробника матиме позитивне значення для місцевих бюджетів.  

“Дуже радий, що наприкінці року ми встигаємо з обласною радою виконати всі завдання, які планували. Добре, що ця техніка перемогла у тендерній закупівлі, це полтавський виробник і всі податки йдуть у місцеві бюджети. Підтримуємо вітчизняного виробника. Та надаємо значну допомогу нашій 116-й бригаді тероборони”, – повідомив Дмитро Лунін.

Заступник командира 116-ї бригади тероборони Дмитро Оніщенко від імені колег подякував за підтримку та зауважив, що нова техніка дуже необхідна військовослужбовцям для своєчасного і якісного виконання обов'язків.