Наприклад, 19.06.2024
Наприклад, 19.06.2024
Наприклад, 19.06.2024
Наприклад, 19.06.2024
Наприклад, 19.06.2024

Депутати погодили подання про нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України»

8 травня під головуванням Олега Хардіна відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. 

У засіданні взяли участь: заступники голови обласної ради – Олексій Чепурко, Лілія Руроєва, Олег Бєлоножко, депутати обласної ради – Сергій Бульбаха та в режимі відеоконференції – Олег Баканов та Олександр Сиверин, заступник керівника апарату – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тамара Синявська, керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, обласної ради, журналісти.

Депутати розглянули листи військових частин, що стосувалися їхнього матеріально-технічного забезпечення за рахунок фінансового ресурсу Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021 – 2027 роки. Також було визначено кандидатуру представника громадськості до складу поліцейської комісії номер 8 Департаменту патрульної поліції, яка буде розглянута на сесії Полтавської обласної ради. 

Потому комісія обговорила та погодила подання про нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради “За вірність народу України”.