Наприклад, 27.09.2024
Наприклад, 27.09.2024
Наприклад, 27.09.2024
Наприклад, 27.09.2024
Наприклад, 27.09.2024

Голова Полтавської обласної ради взяв участь у нагородженні спортсменів

Напередодні Дня фізичної культури і спорту України відбулася зустріч з чемпіонами-паралімпійцями, тренерами та працівниками галузі фізичної культури і спорт.

У заході взяв участь голова обласної ради Олександр Біленький, начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук, депутати обласної ради та інші.

Українські паралімпійці вибороли загалом 82 медалі, 15 з них у загальний залік здобули спортсмени Полтавщини. Також встановили паралімпійський та світовий рекорд у штовханні ядра.

Звертаючись до спортсменів, Олександр Біленький зазначив, що один із пріоритетів у роботі обласної ради – просувати спорт на всіх рівнях та організовувати умови для здорового способу життя громадян. 

“Наші організації та установи забезпечують розвиток молоді на базах шкіл та ДЮСШ, влаштовують тренування дорослих та збірних. Також маємо предметний план щодо розвитку спортивної та реабілітаційної інфраструктури після Перемоги”, – наголосив Олександр Біленький.

Під час заходу керівництво області вручило нагороди та сертифікати паралімпійцям, тренерам та працівникам фізичної культури і спорту.