Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024
Наприклад, 28.04.2024

Розпочався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України

Сьогодні в області стартував ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

У відкритті заходу взяли участь перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, директор Департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Євген Кончаковський, керівник Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Валерій Биков.

У вітальному слові Олександр Лемешко подякував за наполегливість учасникам конкурсу та побажав успіху на науковій стежці.

«Від імені керівництва обласної ради, депутатського корпусу та профільної комісії щиро вітаю зі стартом змагань! Дякую усім учням, науковим керівникам та батькам за вагомі результати і в цьому, і в попередньому роках. Результативність полтавських МАНівців високо оцінена не лише в нас, а й на державному рівні. Також наші діти активно виступають на міжнародних конкурсах. Нам є чим пишатись! Зичу усім не зупинятися, підкорювати нові наукові вершини. Бо це шлях до нашого мирного, світлого майбутнього», – наголосив перший заступник голови обласної ради.

Довідково: У 2024 році на розгляд журі надійшло 549 проєктів. Робота наукових секцій та відділень Полтавського територіального відділення Малої академії наук України впродовж двох днів буде організована на базі закладів вищої освіти міста Полтави.