Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

У Полтаві нагородили переможців обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей»

19 січня голова обласної ради Олександр Біленький і виконавчий директор Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Володимир Микійчук нагородили переможців обласного творчого конкурсу «Самоврядування очима дітей».

Конкурс проходив на Полтавщині вже вшосте – під егідою Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування та за сприяння Полтавської обласної ради.

Вітаючи переможців, Олександр Біленький зауважив, що цього разу конкурс відбувся на тему «Повертайся живим».

«Попри війну наші діти ростуть, розвиваються і навчаються жити в нових умовах. Звісно, нам би хотілося, щоб традиційний конкурс «Самоврядування очима дітей» і цього разу був присвячений розвитку наших громад. Але у 2022-му він відбувся під назвою «Повертайся живим». Дякую дітям, які висловили власні емоції у роботах. Вдячний батькам і педагогам, які підтримують наше молоде покоління і допомагають розвивати творчі таланти», – зазначив у вітальному слові Олександр Біленький.

Всього у 2022 році на конкурс надійшло 385 робіт від вихованців навчальних закладів та центрів позашкільної освіти з усіх куточків області. Журі було відібрано 56 робіт і за результатами онлайн голосування визначено 10 переможців.

У віковій категорії 6-9 років перше місце здобула Анастасія Нагорна, друге місце розділили Поліна Маслак і Марія Сімінько, третє місце отримав Матвій Колос-Магілін.

У віковій категорії 10-12 років перемогла Єлізавета Догадайло, друге місце отримав Олександр Щербак, третє – Софія Кісельова.

У віковій категорії 13-17 років перше місце виборола Альона Тищенко, друге місце – Любов Крутенко, третє місце – Катерина Черниш.

Переможці конкурсу отримали дипломи та подарунки. Також було відзначено дипломами керівників юних митців.