Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

У Полтаві працює хаб допомоги “Lesia UA”

Днями перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко відвідав хаб допомоги “Lesia UA”.

У місті Полтава його відкрили ще в лютому завдяки зусиллям Фундації допомоги захисникам України та Полтавського державного аграрного університету. У хабі можна знайти: підтримку для сімей загиблих військових, ветеранів, ВПО та демобілізованих; консультативні послуги юридичного та психологічного характеру; особисті консультації від психолога з досвідом у роботі з ВПО та консультанта з питань довідки та комунальних послуг. 

Керівник відокремленого підрозділу хабу в Полтавській області Ігор Онопрієнко розповів, що організація надає платформу для проведення будь-яких заходів, окрім політичних, релігійних та комерційних. Незалежно від того, чи це тренінг, майстер-клас, лекція або благодійний захід.
 
Своєю чергою Олександр Лемешко анонсував, що на платформі Smart Region Полтавської області організація може розмістити голосування на кращі соціальні проєкти для громад Полтавської  області. Бо це єдиний майданчик ідей, можливостей та перспектив, що змінюють життя громад через дієві проєктні практики та партнерства. 

Довідково: Для співпраці з хабом допомоги чи отримання необхідних консультацій, можна телефонувати за номером  +380 (99) 774 09 33.