Наприклад, 03.07.2024
Наприклад, 03.07.2024
Наприклад, 03.07.2024
Наприклад, 03.07.2024
Наприклад, 03.07.2024

У Полтаві відбувся бізнес-форум легкої промисловості Полтавщини „Нові реалії: виклики та стратегії розвитку легкої промисловості Полтавщини"

3 липня в Полтаві відбувся бізнес-форум легкої промисловості Полтавщини "Нові реалії: виклики та стратегії розвитку легкої промисловості Полтавщини"

У заході взяв участь перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко,  заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін, депутат обласної ради Олена Бабенко, т.в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА Ярослав Касянов, президент Полтавської торгово-промислової палати Володимир Борисенко, представники громадськості, бізнесу та навчальних закладів. 

Основні акценти форуму - огляд розвитку галузі легкої промисловості та перспективи розвитку швейного кластеру на Полтавщині, можливості збільшення експортного потенціалу галузі та залучення грантових коштів за державними та міжнародними програмами.

Говорили про розвиток легкої промисловості Полтавської області, перспективи розвитку різних кластерів в області. Також розглянули корисні інсайди зростання і розвитку бізнесу, співпрацю між підприємствами.