Наприклад, 27.07.2024
Наприклад, 27.07.2024
Наприклад, 27.07.2024
Наприклад, 27.07.2024
Наприклад, 27.07.2024

У Полтаві є облаштований центр для дозвілля молоді

19 липня голова обласної ради Олександр Біленький на запрошення в.о. директорки центру Наталія Панченко відвідав Обласний молодіжний центр Полтавської обласної ради. Це – понад 500 м2 простору для молоді.

Тут пропонують неформальне навчання, а також є зона коворкінгу і кімната продакшну. Простір – безбарʼєрний, а перебування та всі івенти – безкоштовні.

Олександр Біленький розповів про проєкт "Вінілосховище Аудіобукс", де зірки сцени озвучують твори української літератури за програмою НУШ та світової класики. 

Також продемонстрував мобільний застосунок "Smart Region Полтавської області" та пояснив його можливості. Звернув увагу, що молодіжний центр може інтегрувати в додаток свої новини та голосування.

"Обласна рада створює умови для розвитку молоді. Простір працює і чекає на гостей. Його діяльність – заслуга всіх платників податків Полтавщини. А завдяки пані Наталі та фахівцям заклад на високому рівні та продовжує розвиватися" – зазначив голова обласної ради. 

Центр створено за ініціативи ЮНІСЕФ, за підтримки Посольства Японії в Україні. Оренда та утримання приміщення, залучення фахівців – на обласному бюджеті.