Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

Відбулась презентація Агенції регіонального розвитку Полтавської області

Днями перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко взяв участь у презентації Агенції регіонального розвитку Полтавської області „Офіс євроінтеграції" у ІІ етапі відбору додаткових пілотних партнерських областей проєкту UCORD. Нагадаємо, раніше організація успішно пройшла І етап конкурсу та була відібрана до II етапу проєкту UCORD.

Разом із консультативною групою UCORD, яка складається із експертів та міжнародної панелі радників проєкту, представниками Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України присутні обговорили основні напрямки роботи Агенції. Мова йшла про форум крафтярів, де локальні бренди та великі торговельні мережі мали можливість віднайти способи співпраці. Також, розглянули ветеранські проєкти, допомогу громадам у стратегічному плануванні, створенні інвестиційних паспортів, грантових заявок, тощо. 

Як зазначив Олександр Лемешко, організація від початку повномасштабного вторгнення виграла і реалізувала важливі проєкти на підтримку релокованого бізнесу. Лише у 2022 році на це було залучено понад 15 млн гривень.