Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

Відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС

12 березня в Полтавській ОВА відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області. У роботі засідання взяли участь заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, заступник начальника обласної військової адміністрації Максим Калінін, представники обласного комунального підприємств “Полтававодоканал", акціонерного товариства “Полтаваобленерго", Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики обласної військової адміністрації, Департаменту фінансів обласної військової адміністрації, управління майном обласної ради, інші. 

Основне питання засідання - стала робота КП ПОР „Полтававодоканал" та недопущення припинення водопостачання і водовідведення населених пунктів. Говорили про погашення заборгованості, яка пролонгована, акти  звіряння, постачальника останньої надії, створення програми для системного вирішення питання постачання електроенергії КП ПОР „Полтававодоканал", інше. Вирішили, що борги будуть погашені з резервного фонду обласного бюджету. 

“Ми налаштовані в пошуку внутрішніх резервів на самих підприємствах. Та сьогоднішню суму в касовому розриві підприємству нема чим перекрити. Тому у  вирішенні цього питання і обласна рада, і ОВА працюють в синергії ”, - підсумував Олексій Чепурко.

На завершення засідання присутні затвердили Перелік хімічно небезпечних обʼєктів Полтавської області на 2024 рік.