Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

У номінації «Театральна діяльність» – Остапенко Анжеліка Миколаївна, заслужена артистка України, заступник директора з творчої діяльності Полтавського академічного обласного театру ляльок – за популяризацію українського театрального мистецтва, творчий доробок; Білялов Шевкет Білялович, композитор (м. Сімферополь) – за популяризацію українського театрального мистецтва, музику до вистав «Майстер і Маргарита», «Жінки» Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В. Гоголя.

У номінації «Слово» – Якименко Алла Василівна, завідуюча Войнихівським будинком культури Лубенського району – за популяризацію української мови.

У номінації «Музично-пісенна творчість» – Гармаш Микола Іванович, артист-вокаліст-соліст Комунального підприємства культури і мистецтв «Полтавська обласна філармонія» – за творчий доробок, популяризацію кращих зразків української пісні.

У номінації «Сучасна проза» – Роговий Юрій Федосійович, член Національної спілки письменників України – за творчий доробок.

У номінації «Медіапроект» – Купченя Дмитро Олександрович, старший редактор редакції документальних, історичних та культурологічних програм філії ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція «Лтава» – за медіапроект «Культурний простір».

У номінації «Подія року» – Лещенко Тетяна Олександрівна, Шарбенко Тетяна Вячеславівна, Юфименко Вікторія Георгіївна – авторський колектив викладачів вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» – за навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів МОЗ України «Українська мова в медицині».