Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

У номінації «Поетичний твір» – Стиркіна Юлія Сергіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри філологічних дисциплін і методик їх викладання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка – за поетичні збірки «Малявки міської мавки» та «Віршовані невитримані вина».

У номінації «Театральна діяльність» – Радько Ганна Іванівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, керівник і сценарист студентського театру «Факультет F», Журавель Михайло Дмитрович, директор, художній керівник Одеського культурного центру – за популяризацію українського театрального мистецтва, вагомий внесок у справу збереження української національної культури.

У номінації «Музично-пісенна творчість» – колектив симфонічного оркестру Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В. Лисенка – за популяризацію класичних та сучасних українських музичних творів.

У номінації «Медіа-проєкт» – колектив Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського – за літературно-мистецькі заходи з відзначення 250-річчя з дня народження І.П. Котляревського.