Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024

24 вересня – День машинобудівника

22 вересня в обласній військовій адміністрації привітали з професійним святом працівників галузі машинобудування. У заході взяли участь начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, народний депутат України Олексій Устенко, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко та заступник начальника ОВА Максим Калінін.

У вітальному слові Олексій Чепурко наголосив, що галузь машинобудування є однією з базових для економіки краю та подякував колективам за підтримку ЗСУ.

“Хочемо подякувати вам, що у ці нелегкі часи продовжуєте працювати, не скорочуєте колективи та сплачуєте податки. Не стоїте осторонь, допомагаєте, підвищуєте обороноздатність краю. Війна неодмінно закінчиться нашою перемогою і вірю, що ви зможете розширити ринки збуту та вийти на новий рівень розвитку”, – зазначив заступник голови обласної ради.

Під час заходу керівники машинобудівних підприємств отримали пам'ятні відзнаки за вагомий внесок у розвиток Полтавщини. Серед нагороджених – депутат обласної ради, керівник ПП „АЛЬФАТЕКС“ Микола Корецький.