Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024

Депутатка обласної ради Яніна Аранчій отримала Національну відзнаку – Орден пошани «Гордість і Слава України»

29 вересня 2023 року у Києві в Національному центрі ділового і культурного співробітництва «Український Дім» відбулася церемонія вшанування кращих представників української нації в межах благодійного національно-патріотичного проєкту «Гордість і Слава України».

У заході взяли участь представники Офісу Президента України, Верховної Ради України, державного управління та місцевого самоврядування.

Національну відзнаку «Орден пошани – «Гордість нації» у 2013 році започаткували український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» за підтримки Офісу Президента України.

Мета проєкту – розповісти суспільству та вшанувати незламних, успішних українців, які сьогодні стоять на захисті нашої країни, а також тих, хто своїми добрими справами і конкретними людськими вчинками забезпечують життєдіяльність країни, добробут населення, допомагають ЗСУ та об’єднують націю.

Національну відзнаку Орден пошани «Гордість нації» вже отримали понад 90000 українців. Цьогоріч нагороджено 90 учасників: волонтерів, медиків, освітян, будівельників, меценатів, аграріїв, державотворців.

Серед нагороджених – депутатка обласної ради, член фракції Полтавської обласної організації політичної партії «Довіра», начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Яніна Аранчій.

За інформацією організаторів проєкту, Яніна Аранчій зробила вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Полтавської області. Активно співпрацює з підлеглими, колегами, громадськістю, виховує правильну організаційну культуру установи, непохитну віру в міць та розвиток державного устрою України. У 2022 році Яніна Сергіївна підтримала ініціативу Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо створення центрів з військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки.

Щиро вітаємо з нагородою та зичимо сил і наснаги для нових звершень!