Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024

Голова обласної ради Олександр Біленький взяв участь в урочистій виїзній сесії Івано-Франківської обласної ради

8 вересня делегація з Полтавщини на чолі з головою обласної ради Олександром Біленьким взяла участь в урочистій виїзній сесії Івано-Франківської обласної ради, присвяченій 1125-річчю першої згадки про місто Галич.

На території Галицького замку зібралися представники органів місцевого самоврядування Прикарпаття та всієї України, депутати рад різних рівнів, керівники громад та інші запрошені.

«Для мене та всієї делегації з Полтавщини за честь бути запрошеним та мати слово. Галич – могутня твердиня України-Руси. Ми всі, українці, нащадки великої нації та великого народу, який продовжує свою віковічну боротьбу за Незалежність. Просто зараз триває визволення наших земель від сміття, що його сюди кидає країна-терористка, – зазначив у вітальному слові Олександр Біленький. – Полтавська область направду має багато спільного зі своїм духовним побратимом – Івано-Франківською областю. І цей зв'язок дуже тісний. Між нашими областями укладено Меморандум про співпрацю. Радий, що ми працюємо у тісному зв'язку задля розвитку громад і Перемоги України й надалі наше партнерство лише зростатиме».

Під час сесії голова обласної ради Олександр Біленький отримав ювілейну медаль Івано-Франківської обласної ради «Галичу – 1125».