Наприклад, 30.06.2024
Наприклад, 30.06.2024
Наприклад, 30.06.2024
Наприклад, 30.06.2024
Наприклад, 30.06.2024

Керівництво та депутати обласної ради взяли участь в урочистих заходах до Дня Конституції України

28 червня в обласному центрі біля пам'ятника Іванові Мазепі відбулися урочисті заходи з нагоди 28 річниці ухвалення Основного Закону нашої держави.

Разом з громадою, військовими, поліцейськими, рятівниками квіти до підніжжя пам'ятника видатному гетьманові і політичному діячеві поклали представники обласної влади: голова обласної ради Олександр Біленький, начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, перший заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук, заступники начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко та Володимир Когут, секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова та інші.

У вітальному слові Олександр Біленький зауважив, що День Конституції України – це не про відзначення свята раз на рік. Це про щоденну дію та виконання Основного Закону.

«Єдиним джерелом влади є народ України. Він здійснює владу безпосередньо та через органи державної влади й органи місцевого самоврядування. Україна починається з кожного з нас. Честь кожному, хто її захищає на фронті та віддано працює в тилу!», - прокоментував Олександр Біленький.

Під час заходів працівники держслужби, органи місцевого самоврядування, рятувальники та надзвичайники отримали відзнаки різних рівнів.