Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024

Комунальній установі Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель – 10 років

1 березня 2023 року виповнилося 10 років з часу створення Комунальної установи Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель. З цієї нагоди працівників привітали голова обласної ради Олександр Біленький, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко та директор установи Володимир Брюхань.

Олександр Біленький у вітальному слові подякував працівникам комунальної установи за щоденну працю і підтримку ЗСУ.

«Вітаю вас з першим серйозним ювілеєм. Мені дуже приємно передати вітання від усього депутатського корпусу. Дякуємо за вашу роботу, за те, що ви долучаєтесь до збору коштів на Збройні Сили України й пришвидшуєте нашу Перемогу, яка однозначно буде», – зазначив голова обласної ради.

До привітань приєднався заступник голови обласної ради Олексій Чепурко.

«Щиро дякую вам за працю. Ми пережили зиму, доживемо до літа, й до осені, й будемо розвивати вашу комунальну установу. Зичу міцного здоров’я вам і вашим родинам», – сказав заступник голови обласної ради Олексій Чепурко.

Директор Комунальної установи Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель Володимир Брюхань розповів, що спершу в установі працювало 30 людей, нині колектив налічує 90 співробітників.

«Сьогодні – перший день весни. Ворог намагався нас знищити, але ми разом пережили цю зиму.10 років тому був перший робочий день у нашій комунальній установі, багато хто з вас працює з того часу й донині. Дякую всьому колективу за працю, ми разом пережили різні часи й попереду будуть лише кращі. Ми переможемо», – привітав колег зі святом Володимир Брюхань.

Під час урочистостей кращі працівники комунальної установи отримали Грамоти Полтавської обласної ради, керівник комунальної установи Володимир Брюхань був нагороджений Почесною Грамотою та годинником Полтавської обласної ради.