Наприклад, 18.07.2024
Наприклад, 18.07.2024
Наприклад, 18.07.2024
Наприклад, 18.07.2024
Наприклад, 18.07.2024

На Полтавщині відбувся освітній форум

14 травня на Полтавщині відбувся освітній форум «Культура доброчесності в освітньому менеджменті як ключ до якісної освіти: від принципів до практики». 

Захід відбувся за сприяння Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА, Офісу Доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції, Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського та опорного закладу «Омельницький ліцей» виконавчого комітету Омельницької сільської ради Кременчуцького району Полтавської області. 
 
У форумі взяв участь перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, заступник голови Полтавської ОВА Антон Чубенко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський, головний спеціаліст відділу просвітницької роботи та навчальних програм НАЗК України Альона Хилько, керівники та викладачі навчальних закладів області, інші. 

Захід став важливою подією для обміну досвідом та розгляду ключових аспектів боротьби з корупцією в освітній сфері. У рамках форуму відбулося офіційне відкриття першого на Полтавщині Хабу Доброчесності та підведення підсумків обласного конкурсу на кращий дизайн поштової марки «Сила Доброчесності», нагородження переможців.