Наприклад, 15.06.2024
Наприклад, 15.06.2024
Наприклад, 15.06.2024
Наприклад, 15.06.2024
Наприклад, 15.06.2024

На робочій нараді вдруге обговорили проєкт Звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо необхідності законодавчого обмеження діяльності в Україні релігійних організацій з центром в державі-агресорі

26 червня відбулося друге засідання робочої наради з обговорення Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Верховної Ради України щодо необхідності законодавчого обмеження діяльності в Україні релігійних організацій з центром в державі-агресорі. У засіданні, яке вів заступник голови обласної ради Олег Бєлоножко,  взяли участь: перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, депутати обласної ради: Сергій Савченко, Микола Корецький, Людмила Смотрицька; Ігор Процай (у режимі відеоконференції), заступник керівника апарату – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тамара Синявська. 

Олег Бєлоножко зауважив, що проєкт Звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо необхідності законодавчого обмеження діяльності в Україні релігійних організацій з центром в державі-агресорі був розглянутий депутатами обласної ради з різних фракцій. Заперечень чи пропозицій щодо тексту не надійшло. Водночас він зазначив, що депутат обласної ради Микола Корецький пропонує внести на розгляд свій проєкт звернення.

“Група депутатів обласної ради внесе на розгляд обласної ради проєкт Звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо необхідності законодавчого обмеження діяльності в Україні релігійних організацій з центром в державі-агресорі, який був попередньо узгоджений. Згідно з Регламентом обласної ради, право подати свій проєкт рішення також має депутат обласної ради Микола Корецький”, ‒ сказав головуючий Олег Бєлоножко.