Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024

Оголошується прийом документів для висування кандидатур на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2023 році

У Полтавській обласній раді розпочинається прийом документів для висування кандидатур на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, затвердженої Постановою Верховної Ради України від 22 травня 2003 року № 840-IV (зі змінами) (далі – Премія), у 2023 році.

Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, а також молодіжним, дитячим громадським об’єднанням, які активно сприяли процесам державотворення, захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань.

Премія може присуджуватися громадянину України, молодіжному, дитячому громадському об’єднанню один раз.

Заявка про висування кандидатур на здобуття Премії подається з 03 червня по 14 червня 2023 року через інформаційно-комунікаційну систему «Єдиний веб-портал «SMART REGION Полтавської області» https://smartregion.pl.ua (далі – Система) та у паперовому вигляді за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Соборності, 45.

Для подачі заявки через Систему потрібно:

1) Увійти в особистий кабінет шляхом реєстрації (введення логіну та паролю) та авторизації через систему «BankID», «GovID» або іншим доступним способом;

2) Перейти до вкладки «Премії Верховної Ради України» і натиснути кнопку «Подати заявку»;

3) Обрати вид Премії Верховної Ради України з випадаючого списку;

4) Заповнити всі необхідні поля заявки з урахуванням можливої мінімальної та максимальної кількості символів, зокрема:

прізвище, ім’я, по батькові;

електронна адреса;

контактний номер телефону;

коротка інформація про кандидата, основні досягнення (до 2000 символів) для розміщення на сайті.

5) Завантажити такі додатки:

- фото (у форматі .jpg, .png);

- клопотання молодіжного або дитячого громадського об’єднання, підписане керівником та скріплене відповідною печаткою (у форматі .pdf);

- відомості про досягнення особи або молодіжного чи дитячого громадського об’єднання, які висуваються на присудження Премії (у форматі .pdf);

- копія паспорта громадянина України, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронна пошта кандидата (у форматі .pdf);

- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що підтверджує державну реєстрацію громадського об’єднання (як кандидата на здобуття Премії, так і громадського об’єднання, що висуває кандидатів на здобуття Премії) та копія статуту зазначеного громадського об’єднання (у форматі .pdf).

6) Натиснути кнопку «Подати заявку».

На кожному етапі розгляду заявка може мати такі статуси: «Модерація», «На розгляді», «Відхилено», «На голосуванні», «Брав участь», «Переможець».

Подаючи заявку, учасник дає згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами).

Голосування за кандидатів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «GovID» або іншим доступним способом.

Голосування триває з 17 червня по 30 червня 2023 року.

Авторизований користувач може проголосувати не більше, ніж за 1 кандидатуру.

Після завершення кінцевого терміну голосування Система здійснює підрахунок електронних голосів автоматично.

Організацію розгляду та допуску заявок до голосування здійснюють відділи інвестиційної діяльності та проектного менеджменту, організаційного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату Полтавської обласної ради. Контактні особи: Загорулько Олена Сергіївна (тел.: (0532) 56-23-75), Гирман Юлія Вікторівна (тел.: (0532) 50-15-56).

Звертаємо увагу на обов’язковість надання повного пакету документів, які вказані вище та своєчасність їх подання. У разі порушення терміну подання або надходження документів з порушенням правил оформлення, вони розглядатися не будуть та отримують статус «Відхилено». Також наголошуємо на необхідності подання паперового варіанту документів.

Інформація щодо Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена на веб-сайті Комітету з питань молоді і спорту: https://komsport.rada.gov.ua/news/zakonopr_robota/premii_vru/72626.html