Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024
Наприклад, 21.07.2024

Олександр Біленький відвідав Полтавську обласну клінічну лікарню ім. М.В.Скліфосовського

8 березня голова обласної ради Олександр Біленький та депутат обласної ради Олег Діденко зустрілися з керівництвом та колективом КП “Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради”. 

Під час зустрічі головний лікар Григорій Оксак розповів про роботу лікарняного закладу, співпрацю з НСЗУ та міжнародними донорами,  закупівлю новітнього обладнання, проведені ремонти тощо. За його словами, лікарня посідає друге місце в Україні за кількістю коштів отриманих від НСЗУ. З початку повномасштабної війни у стаціонарних відділеннях проліковано понад 2400 військовослужбовців та 10,5 тис. людей, які вимушено покинули домівки. З початку 2023 року на базі лікарні функціонує центр реабілітаційної медицини. 

Голова обласної ради Олександр Біленький зауважив, що підтримка обласних медичних закладів завжди була в пріоритеті.

“Це комунальне підприємство можна вважати взірцем того, як співпраця держави, області й міжнародних донорів дає результат, якому можуть позаздрити інші регіони. Левову частку коштів з обласного бюджету ми завжди спрямовували на медицину й зокрема – обласній лікарні”,  – зазначив голова обласної ради.

Також під час зустрічі Олександр Біленький розповів про плани обласної влади щодо підтримки та розвитку медичної галузі, створення потужних реабілітаційних центрів у Миргороді та Лубнах, подякував лікарям за щоденну віддачу та працю.