Наприклад, 24.08.2024
Наприклад, 24.08.2024
Наприклад, 24.08.2024
Наприклад, 24.08.2024
Наприклад, 24.08.2024

Олександр Лемешко та Лілія Руроєва закінчили курс “Владні послуги в умовах війни”

Виконувач обов'язків голови обласної ради, перший заступник голови обласної ради  Олександр Лемешко та заступниця голови обласної ради Лілія Руроєва отримали сертифікати від Інституту Політичної Освіти про успішне закінчення онлайн курсу “Владні послуги в умовах війни” для депутатів місцевих рад у межах програми  "Місцеве самоврядування. Крок до ефективності".

За словами Олександра Лемешка, курс дозволив дізнатися основні особливості роботи депутатів та органів місцевого самоврядування під час воєнного стану. 

“З жовтня по грудень ми вивчали особливості роботи органів місцевого самоврядування, підтримання ефективності їхньої роботи в умовах воєнного стану. Вивчали бюджетні, земельні питання, проблематику житлово-комунального господарства, підзвітність, надання психологічної підтримки, особливості статусу і прав депутатів під час війни”, – зазначив Олександр Лемешко.

На думку Лілії Руроєвої, організоване Інститутом Політичної Освіти навчання обов'язково матиме практичне застосування, оскільки лекції стосувалися важливих тем роботи органів місцевого самоврядування.

“Під час 15 онлайн-семінарів ми розглядали нюанси і лайфхаки управління місцевими радами, спілкувалися, обмінювалися досвідом. Дізналися, як організовувати проєктну діяльність, які є можливості для співпраці з міжнародними організаціями. Вивчали кризові комунікації та особливості висвітлення у ЗМІ інформації про роботу рад”, – розповіла Лілія Руроєва.

Довідково: онлайн навчання “Владні послуги в умовах війни” було організоване в межах програми  "Місцеве самоврядування. Крок до ефективності", яка реалізується Інститутом Політичної Освіти в партнерстві з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні.