Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024

Олександр Лемешко взяв участь у щотижневій апаратній нараді в обласній військовій адміністрації

4 вересня в обласній військовій адміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням Дмитра Луніна. У засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступники начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко та Максим Калінін, секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова, керівники департаментів ОВА, громад області (у режимі відеоконференції).

Під час наради йшлося про організацію освітнього процесу в новому навчальному році, стан забезпечення зв’язком в осінньо-зимовий період, здійснення контролю за додержанням законодавства про працю в Полтавській області в умовах воєнного стану.

«Освітнє середовище повинне відповідати вимогам безпеки. Мова не лише про облаштування укриттів. Це питання охоплює й підвезення школярів, створення медичних кабінетів та вчасну вакцинацію. На минулому тижні громади отримали першу партію нових автобусів, найближчим часом очікуємо наступну. Транспорт придбали за рахунок державної субвенції та коштів територіальних громад. Окрім цього, готуємося до осінньо-зимового періоду. На випадок руйнування інфраструктурних об'єктів пункти незламності повинні мати безперебійний зв'язок. Оператори мобільного зв'язку працюють над тим, щоб забезпечити базові станції генераторами. Робота у цьому напрямку триває, аби на випадок блекаутів жителі області мали інтернет та можливість зателефонувати своїм рідним», – зазначив Олександр Лемешко.