Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024
Наприклад, 19.04.2024

Профільна комісія підтримала передачу матеріальних цінностей для потреб Херсонщини

7 червня під головуванням Лариси Босенко відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном.

У засіданні взяли участь начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступники начальника обласної військової адміністрації: Олексій Бруслик, Ігор Панченко, депутати обласної ради: Олег Діденко, Людмила Смотрицька; Ігор Процай, Оксана Винниченко, Олександр Ващенко, Андрій Удовиченко; Фахраддін Мухтаров (у режимі відеоконференції), заступник керівника апарату ‒ керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тамара Синявська, керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, виконавчого апарату обласної ради.

Директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОВА Олександр Чалий поінформував щодо передачі матеріальних цінностей регіонального матеріального резерву Полтавської області на потреби Херсонської області, яка постраждала після підриву Каховської ГЕС. За його словами, в матеріальному резерві області є речі, які необхідні на півдні України. Видача визначених матеріальних цінностей не буде критичною для Полтавщини, але допоможе врятувати життя і здоров'я співвітчизників. Зокрема, комунальним закладам Херсонщини будуть передані човни, двигун, мотопомпи, рукави для помпи всмоктуючі, рятувальні і страхові жилети та ін. За підсумком обговорення члени комісії рекомендували Полтавській ОВА підготувати та внести на розгляд сесії обласної ради відповідний проєкт рішення.