Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024

Профільна комісія погодила кандидатури для нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України»

12 липня під головуванням Олега Хардіна в режимі відеоконференції відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У засіданні взяли участь заступники голови обласної ради Олексій Чепурко, Олег Бєлоножко та Лілія Руроєва, заступник начальника обласної військової адміністрації Максим Калінін, депутати обласної ради: Сергій Бульбаха, Олег Баканов та Олександр Сиверин (у режимі відеоконференції), заступник керівника апарату – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тамара Синявська, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради та обласної військової адміністрації, інші.

Під час засідання присутні розглянули ряд листів, які стосувалися внесення змін до Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021-2027 роки. Зокрема, від Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України та філії Державної установи “Центр охорони здоров'я Державної кримінально-виконавчої служби України” в Полтавській області.

Потому було обговорено інформацію батальйону патрульної поліції в місті Кременчук щодо представників громадськості у складі поліцейських комісій Департаменту патрульної поліції. З питання були прийняті відповідні рекомендації. 

Депутати також погодили кандидатури для нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України».

На завершення комісії військовослужбовця, депутата обласної ради Сергія Бульбаху за особисту мужність і відвагу, героїзм та самовіддані дії в стані ризику для життя, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагородили почесними відзнаками Полтавської обласної ради.