Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024

Робоча група обговорила порядок дій у разі відключення об‘єктів критичної інфраструктури від електропостачання

5 грудня під головуванням заступника голови обласної ради  Олексія Чепурка відбулося засідання  робочої групи з оперативного реагування координаційної роботи у разі відключення об‘єктів критичної інфраструктури від електропостачання.

У засіданні взяли участь члени робочої групи: депутат обласної ради Олександр Олексенко, керівники КП ПОР “Полтававодоканал”, ПОКВПТГ “Полтаватеплоенерго” та ОКВПТГ “Лубнитеплоенерго", представники Управління майном обласної ради, виконавчого апарату обласної ради.

Підсумовуючи результат роботи робочої групи, Олексій Чепурко наголосив, що спільно з керівниками критичних підприємств обласного підпорядкування необхідно розробити та затвердити порядок дій при повному блекауті.

“Керівництво області та керівники підприємств критичної інфраструктури розуміють масштаби викликів цієї зими. Тому, сьогодні на засіданні робочої групи прийшли до висновку,  що необхідно ще раз відпрацювати механізми дій на випадок припинення електропостачання котелень та водозаборів”, — наголосив Олексій Чепурко.