Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024
Наприклад, 22.07.2024

Сьогодні в Полтавській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера

Волонтерську спільноту міста й області вітали начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін та перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко. В урочистостях взяли участь заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, заступники начальника обласної військової адміністрації Катерина Рижеченко та Максим Калінін.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко зазначив, що символічним є те, що Міжнародний день волонтера і День Збройних сил України поруч.

“Сьогодні кожен, хто працює на своєму місці, робить все для перемоги над ворогом – волонтери. Це і лікарі, які продовжують оперувати без світла, і вчителі, які навчають навіть в укриттях, і ті, хто готують гарячі обіди або збирають кошти на купівлю тепловізорів. Усі ці люди відчувають великий поклик серця і мають неймовірну енергію добра. Це свято поруч з Днем Збройних сил України, що є символічним, адже волонтери і військові нині – єдине ціле.  Дякую за вашу роботу, за те, що допомагаєте без користі і пафосу і наближаєте День Перемоги”, – привітав присутніх Олександр Лемешко.

Дмитро Лунін подякував волонтерам за потужну підтримку ЗСУ та єдність.

“Наші волонтери невтомні – це головний епітет, який може описати вашу роботу. Ви завжди допомагаєте владі, стали частиною ЗСУ, а для багатьох людей – рідними. Маю за честь знати вас. Ваша сила в єдності і ви якнайкраще умієте показувати цю єдність”, – наголосив Дмитро Лунін.

Під час урочистостей керівники області нагородили волонтерів почесними відзнаками.