Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024
Наприклад, 20.07.2024

Територіальному управлінню Служби судової охорони у Полтавській області – 4 роки

7 вересня територіальне управління Служби судової охорони у Полтавській області відзначило 4 річницю від дня створення.

З цієї нагоди колектив привітали виконувач обов’язків голови обласної ради, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко, начальник Полтавської РВА Дмитро Романов, голова Полтавського окружного адміністративного суду Іван Ясиновський, заступник голови Октябрського районного суду в м. Полтава Віталій Микитенко та начальник територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, полковник Служби Олександр Аленін.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників, захисниць України та цивільних осіб, які загинули від рук ворога.

Кращі працівники територіального управління отримали відзнаки, чергові та позачергові спеціальні звання за зразкове виконання своїх посадових обовязків.

Виконувач обов’язків голови обласної ради, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко у вітальному слові подякував судовим охоронцям за сумлінну працю та допомогу суддям.

«Вважаю, що територіальне управління судових охоронців у нашій області – один з найкращих підрозділів в Україні. Його співробітники забезпечують охорону судових інституцій, в умовах війни допомагають підтримувати правопорядок на стратегічних об’єктах і дбають про дотримання законів громадянами. Зараз у нас багато резонансних справ, тому безпека і спокій у судах особливо важливі. Дякую колективу за допомогу у реалізації функцій правосуддя та відмінне виконання своїх обов’язків», – наголосив Олександр Лемешко.

Після урочистої частини начальник територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Олександр Аленін продемонстрував запрошеним мультимедійний тир управління та обладнання нового приміщення оперативно-чергової служби з сучасною системою відеонагляду, яка дозволяє забезпечувати ефективний захист установ системи правосуддя області.