Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024

У центрі Дія.Бізнес у Полтаві представники влади та підприємці обговорили шляхи підвищення інвестиційної привабливості

14 грудня у Полтаві у форматі круглого столу представники обласної ради, ОВА, компанії “Аврора” та підприємці краю зібралися, аби визначити методи стимулювання інвестиційної привабливості та підтримки приватного підприємництва на Полтавщині.

У заході взяли участь: перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступник начальника ОВА Володимир Василенко, СЕО компанії “Аврора” Тарас Панасенко, представники бізнес-спільноти.

У вітальному слові Олександр Лемешко подякував підприємцям за підтримку економічного фронту та колективу “Аврори” за високі показники в роботі та наповнення бюджетів області.

“Від себе й колег з обласної ради дякую засновникам й колективу за те, що компанія розвивається, сплачує податки, створює нові робочі місця і допомагає тримати економічний фронт. Бо саме сильна економіка сьогодні – можливість підтримати Сили оборони завтра”, – зауважив перший заступник голови обласної ради.

СЕО компанії Тарас Панасенко розповів про вихід “Аврори” на міжнародні ринки, створення розподільчих центрів на Вінниччині та Львівщині, співпрацю з виробниками області та формування нової генерації соціально орієнтованого бізнесу.

Під час круглого столу підприємці обговорили проблемні питання розвитку бізнесу, створення умов для експорту та надійних логістичних шляхів для постачання сировини й збуту готової продукції.