Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

У Полтаві нагородили переможців обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей»

15 лютого перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко разом із виконавчим директором Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Володимиром Микійчуком вручили нагороди переможцям обласного творчого конкурсу «Самоврядування очима дітей».

Конкурс проходив на Полтавщині вже вчетверте – під егідою Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування та за сприяння Полтавської обласної ради.

Вітаючи переможців, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко зауважив, що конкурс є хорошим стимулом для ініціативних дітей та сприяє розширенню знань про роль органів місцевого самоврядування.

«Мені дуже приємно, що у нас активні діти й особливо радує те, що серед нагороджених – вихованці навчальних закладів районів області. Такі проєкти є хорошим стимулом для творчих та ініціативних дітей. Школярі відчувають, що здатні впливати на розвиток нашої держави, покращувати її економічний та людський потенціал. Переконаний, що наше майбутнє творитимуть саме завзяті й наполегливі дітиНині в громадах є чимало можливостей впливати на життя громадян, саме тому завдяки творчим змаганням діти можуть краще зрозуміти місцеве самоврядування, вивчити його роль та потенціал», – зазначив Олександр Лемешко.

Всього у 2020 році на конкурс надійшло понад 150 робіт від вихованців навчальних закладів та центрів позашкільної освіти з усіх куточків області.

Авторитетне журі визначило 9 переможців у трьох вікових номінаціях.

У віковій категорії 6-9 років перше місце здобула Марія Щербакова, друге місце Марія Селич, третє – Варвара Олефір.

У віковій категорії 10-12 років перемогла Оксана Бугрій, друге місце здобула Катерина Безпалько, третє місце – Софія Потоцька.

У віковій категорії 13-17 років перше місце виборола Юлія Окіпняк, друге місце – Єлизавета Петраш, третє місце – Владислава Міщан.

Переможці конкурсу отримали дипломи та подарунки. Також було відзначено дипломами керівників юних митців.