Наприклад, 26.06.2024
Наприклад, 26.06.2024
Наприклад, 26.06.2024
Наприклад, 26.06.2024
Наприклад, 26.06.2024

В обласному центрі привітали державних службовців

23 червня – День державної служби. З цієї нагоди в обласній філармонії кращих представників професії вітали начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін та перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко.

За слова Дмитра Луніна, державні службовці продемонстрували з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну високий рівень професіоналізму.

«Війна – це випробування на міцність держслужби. Ви цей тест пройшли. Із перших днів повномасштабної війни державні службовці керувалися простими управлінськими правилами – зберігати спокій і бути розсудливими у рішеннях. Наші захисники і захисниці боронять Україну на фронті. Ми міцно тримаємо стрій на Полтавщині. У сфері державної служби наша «зброя» – знання, інноваційні інструменти і кращі практики. Зичу всім вам здоров’я, наснаги й особистих гараздів. Ми обов’язково переможемо і разом розбудовуватимемо Україну!», – привітав колег начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко подякував державним службовцям за відданість та вагомий внесок у розвиток області.

«Ви фахівці різних напрямків, але вашу щоденну діяльність поєднує спільне завдання – представляти інтереси держави. Тут наша область є однією з передових, бо нам вдається реалізовувати пілотні програми, бути першими у тій чи іншій сфері. З початком повномасштабного вторгнення Полтавщина стала осередком безпеки. Завдяки допомозі державних службовців ми змогли розмістити тисячі людей, надати їм вчасну соціальну і психологічну підтримку. Державна служба була завжди важкою, але повністю оцінили її масштаб саме зараз, у кризовій ситуації. Від імені керівництва обласної ради та всього депутатського корпусу дякуємо вам за щоденний внесок у розвиток Полтавщини. Цікавої і безпечної роботи, миру і злагоди у родинах!», – сказав у вітальному слові перший заступник голови обласної ради.

Під час урочистої частини керівники області відзначили подяками і грамотами кращих представників професії. Насамкінець прозвучали музичні композиції у виконанні колективів області.