Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024

Відбулась обласна серпнева конференція “Освіта Полтавщини: тримаємо стрій, наближаємо Перемогу”

28 серпня перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко взяв участь у обласній серпневій конференції “Освіта Полтавщини: тримаємо стрій, наближаємо Перемогу”. Вона відбулась у приміщенні Полтавського академічного театру ляльок. 

У заході також взяли участь: голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури Олег Діденко, заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський, освітяни, представники громадських організацій, інші.

Основною метою конференції стало обговорення нових підходів та рішень у сфері освіти, які допоможуть адаптувати навчальний процес до сучасних реалій. Під час зустрічі обговорювалися ключові питання: від викликів дистанційного навчання до необхідності впровадження інноваційних освітніх технологій та підтримки учнів і вчителів.

Учасники не лише обмінятися досвідом, але й напрацювати спільні стратегії для розвитку освітнього середовища в області. 

Як зазначив Олександр Лемешко, сьогоднішнє завдання освітян - зробити все можливе, щоб учні отримали якісні знання, а навчальний процес залишався безперервним та доступним для кожного, незалежно від обставин.

У рамках заходу відбулося нагородження відзнаками різних рівнів.