Наприклад, 26.04.2024
Наприклад, 26.04.2024
Наприклад, 26.04.2024
Наприклад, 26.04.2024
Наприклад, 26.04.2024

Відбулась постійна комісія обласної ради

26 січня під головуванням Сергія Бєлашова відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

У засіданні взяли участь голова обласної ради Олександр Біленький, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступники голови обласної ради Олексій Чепурко та Олег Бєлоножко, депутати обласної ради: Костянтин Копотун, Юлія Устименко, Олексій Матюшенко, Людмила Мірошніченко, Іван Москалик ( у режимі відеоконференції), керівники структурних підрозділів обласної ради, комунальних підприємств.

Профільна комісія розглянула питання про передачу структурного підрозділу "Кременчуцька ТЕЦ" ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" в оренду.

Окрім цього, депутати обговорили питання встановлення до застосування ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води протягом дії воєнного станув Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано. 

Нагадаємо, 24 квітня російські ракети вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ. Унаслідок вибуху розпочалася пожежа та постраждали  працівники підприємства.
Восени, для того, щоб кременчужани не залишилися в опалювальний період без тепла, обласна рада взяла на баланс зруйновану ТЕЦ та передала на баланс "Полтаватеплоенерго". На відновлення підприємства –  обласна рада виділила понад 120 млн грн. Ще 100 млн грн – надав Уряд.