Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024

Відбулась публічна консультація у форматі онлайн-обговорення

6 серпня відбулась публічна консультація у форматі онлайн-обговорення у режимі відеоконференції  – "Механізми відбору населених пунктів до комплексної відбудови, потенційні преференції для деокупованих та прифронтових громад". Метою зустрічі є збір пропозицій щодо положень законопроєкту "Про засади відновлення України" для його доопрацювання та визначення питань для розробки нормативно-правових актів у сфері відновлення. 

У заході взяли участь заступник голови обласної ради Олег Бєлоножко та виконавчий директор Асоціації “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування” Володимир Микійчук.

Під час зустрічі обговорили принципи державної політики у сфері відновлення та створення та функціонування Єдиної цифрової системи відновлення України DREAM. Визначили ключові засади відновлення, а саме фінансове забезпечення, права. Розглянули обов'язки кожного із учасників будівництва та вимоги щодо впровадження цифрових інструментів при розробці проектної документації на будівництво. 

Захід відбувся за ініціативи Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, народного депутата України Олени Шуляк.