Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024

Відбулось засідання постійної комісії

20 грудня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму

 
Засідання провів голова комісії Олександр Алексюк. В роботі взяли участь голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, заступники голови обласної ради Олексій Чепурко та Лілія Руроєва, члени комісії: Олег Сазонов (працював в режимі онлайн), Олег Панкратьєв, Іван Близнюк та Руслан Проценко, Ірина Степаненко (працював в режимі онлайн), заступник керівника апарату – керуючий справами обласної ради Тамара Синявська, керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, виконавчого апарату обласної ради, інші.
 
Депутати розглянули виконання рекомендацій, прийнятих на засіданні профільної комісії від 02.05.2023 щодо функціонування Полтавського спортивного ліцею Полтавської обласної ради, підтримали проєкт рішення обласної ради «Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки»
 
Присутні проаналізували звернення директора Обласного коледжу «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка» Полтавської обласної ради Лесі Крупіної щодо проведення ремонту покриття спортивного майданчика за адресою: вул. Валентини Федько, 33, м. Кременчук.
 
Також депутати обговорили та взяли до відома звернення делегатів позачергової конференції громадської спілки «Асоціація футболу Полтавщини» щодо підписання Угоди про співпрацю з Управлінням фізичної культури та спорту Полтавської ОВА, виділення коштів громадській спілці «Асоціація футболу Полтавщини» у 2024 році. 
 
Окрім цього, було розглянуто виділення коштів на придбання автобуса для перевезення учнів Кременчуцького спортивного ліцею імені І.М.Піддубного Полтавської обласної ради, проаналізовано питання щодо проведення змагань з різних видів спорту серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області, органів місцевого самоврядування та державних службовців у 2023 році, затверджено План роботи постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму на 2024 рік, інше.