Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024
Наприклад, 01.09.2024

Відбулись урочистості з нагоди Дня державного прапора та 33-ї річниці незалежності України 

Заступник голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко нагородив працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області грамотами обласної ради. Урочистості провели з нагоди Дня державного прапора та 33-ї річниці незалежності України. 

Олексій Чепурко привітав рятувальників з серпневим святом від імені депутатського корпусу обласної ради. Подякував їх за службу та професіоналізм.

“Ви на своєму місці. Кожен з вас по своєму оберігає наших людей, рятує їхні життя та здоров'я, бореться із полум'я  і робить все для того, щоб наші полтавці не відчували тут війни. Я зичу вам, вашим родинам міцного здоров’я, бажаю мирного неба та життєвих перемог”, – підсумував заступник голови обласної ради.

У заході також взяли участь: заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова, начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Андрій Хижняк. Вони також нагородили рятувальників відзнаками різних рівнів. Загалом, нагороди за самовіддану працю та відвагу в надзвичайних ситуаціях отримали 39 працівників сфери.