Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024
Наприклад, 19.07.2024

Відбулися загальні збори Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування»

26 грудня у Решетилівці відбулися загальні збори Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування». 

Вів збори голова Полтавської обласної ради, голова Асоціації Олександр Біленький.

У засіданні взяли участь начальник обласної військової адміністрації Філіп Пронін, перший заступник начальника ОВА Богдан Корольчук, заступник начальника ОВА Антон Чубенко, виконавчий директор Асоціації Володимир Микійчук, керівники органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів обласної військової адміністрації, центральних органів виконавчої влади.

Учасники зібрання обговорили питання взаємодії органів місцевого самоврядування та державної влади на регіональному рівні, ремонту доріг, виконання бюджетів, внесення змін до Земельного кодексу, проєктних можливостей для громад.

Також під час зборів було представлено звіт Правління Асоціації за проведену роботу та звіт Ревізійної комісії про перевірку фінансово – господарської діяльності Асоціації за 2023 рік.

«Ремонт ям, посипання сумішшю проти ожеледиці, якість очищення від снігу. Це одні з найболючіших проблем на місцях. Органи місцевого самоврядування мають право комунікувати з Агентством місцевих доріг Полтавської області та вимагати від підрядних організацій якісних і своєчасних послуг. У свою чергу громади області загалом інвестували понад 400 млн грн на ремонти доріг, – зазначив під час зборів голова обласної ради Олександр Біленький. – Дякую головам і представникам громад, керівництву Полтавської ОВА, керівникам структурних підрозділів та департаментів за діалог. І насамперед – подяка ЗСУ!»