Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024
Наприклад, 25.04.2024

Відбувся Чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів місцевих рад Полтавщини та працівників ОМС

27 травня в м. Решетилівка на базі Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г. Боровенського відбувся Чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів місцевих рад усіх рівнів та працівників органів місцевого самоврядування Полтавської області.

Захід проходив за сприяння Полтавської обласної ради з метою популяризації здорового способу життя, залучення депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування до занять фізичною культурою та спортом, подальшого розвитку спортивного орієнтування в області.

«Дякую кожному з колег, що віднайшли можливість доєднатись до цього виду активності. Але найперше – дякую ЗСУ за те, що ми можемо бути в надійному тилу. Окрема подяка організаторам змагання за гарну підготовку», ‒ звернувся до учасників змагань голова обласної ради Олександр Біленький.

Участь у змаганні взяла 21 команда від громад Полтавщини. За результатами змагань у своїх вікових групах перші місця здобули: Валентина Приходько (Решетилівська ТГ); Євгенія Стрибко (Зіньківська ТГ); Світлана Слинько (Зіньківська ТГ); Павло Мосієнко (Решетилівська ТГ); Юрій Борківець (Великорублівська ТГ); Віктор Лошук (Ромоданівська ТГ).

У загальнокомандних результатах місця розподілилися: 1 місце – Ромоданівська ТГ; 2 місце – Зіньківська ТГ; 3 місце – Решетилівська ТГ.