Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024
Наприклад, 09.06.2024

Відбувся квест-тур “Зі студентських аудиторій до кабінетів влади”

9 листопада в обласній раді відбувся квест-тур “Зі студентських аудиторій до кабінетів влади”. В рамках квесту учасники-студенти мали можливість відвідати адміністративну будівлю (з елементами квесту та інтерактиву), а також перетворитися на депутатів, приймати бюджет в рамках імітованого пленарного засідання. 

Лекції учасникам заходу проводили: перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, заступник голови обласної ради Лілія Руроєва, заступник керівника апарату ‒ керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Тамара Синявська, заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко, інші. 

Говорили про особливості роботи в умовах військового стану, створення комплексних програм, ініціатив і проектів. Окремим питанням розглянули структуру та напрямки роботи обласної ради.  

Коментуючи захід, Олександр Лемешко наголосив, що обласна рада гарна база для стажування та виробничої практики. Також акцентував увагу на тому, що державі потрібні люди нової генерації – агенти змін, які готові брати відповідальність на себе.