Наприклад, 08.07.2024
Наприклад, 08.07.2024
Наприклад, 08.07.2024
Наприклад, 08.07.2024
Наприклад, 08.07.2024

З нагоди відзначення 9-ї річниці Дня Національної поліції України відбулися урочистості

4 липня відбулися урочистості з нагоди відзначення 9-ї річниці Дня Національної поліції України.

У заході взяли участь: перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, заступник голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко, начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, перший заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук, заступник голови Полтавської ОВА Максим Калінін, секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова, керівник Полтавської обласної прокуратури Євген Гладій та його заступник Іван Шнуренко, т.в.о. начальника Управління СБУ в Полтавській області, полковник Костянтин Семенюк, начальник Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку Сергій Драченко, голова Полтавського окружного адміністративного суду Іван Ясиновський, голова Апеляційного суду Полтавської області Сергій Гальонкін, керівник Полтавської спеціалізованої прокуратури в сфері оборони Владислав Зубко, начальник ГУНП в Полтавській області, генерал поліції третього рангу Євген Рогачов, заступники начальника ГУНП в Полтавській області, керівники підрозділів апарату ГУНП, особовий склад.
 
Запрошені на захід гості подякували правоохоронцям за професійну роботу та щоденну титанічну працю. Наголосили, що поліція з-поміж тих, хто має найвищий рівень довіри у населення. Адже працівники сфери служать у найгарячіших точках на фронті та захищають правопорядок всередині країни. Вони одні з перших стають на захист людей в цей важкий для нашої країни час, коли ворог безжально руйнує наші міста і забирає життя мирних людей. Вони ризикують своїм життям, щоб рятувати інших, знешкоджують вибухівку, допомагають постраждалим від ворожих обстрілів на місцях влучань, фіксують результати терористичних дій країни-агресора.
 
У рамках заходу, були вручені відзнаки Президента України «За оборону України» (посмертно) дружинам загиблих поліцейських. Потім - переглянуто відеоролик про діяльність поліції в умовах воєнного стану та нагороджені відзнаками різних рівнів кращі з кращих працівників сфери.