Наприклад, 04.06.2024
Наприклад, 04.06.2024
Наприклад, 04.06.2024
Наприклад, 04.06.2024
Наприклад, 04.06.2024

У номінації «Національно-патріотичне виховання» – Свиридова Олена Іванівна, вчитель історії та правознавства Полтавської гімназії №17 Полтавської міської ради – за вагомий особистий внесок у національно-патріотичне виховання молоді.

У номінації «Захисник України» – Горошочок Едуард Юрійович, учасник бойових дійАТО – за сумлінну військову службу, зразкове виконання військового обов’язку.

У номінації «Урок мужності» – Лапко Олексій Володимирович, виконуючий обов’язки директора Піщанської ЗОШ I-III ступенів ім. Л.М. Дудки Решетилівської районної ради, учасник бойових дій– за активну військово-патріотичну роботу з молоддю, підготовку молоді до захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У номінації «Волонтерська діяльність» – владика Федір (Бубнюк Валентин Леонідович), архієпископ Полтавський і Кременчуцький Української Православної Церкви Київського Патріархату – за розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам України,  надання допомоги родинам загиблих героїв.

У номінації «Мистецтво» – Ілюха Олександр Юрійович, історик, дослідник – за книгу «Котелевщина в роки радянсько-німецької війни (1941 – 1945)».